- 3.4.2018

Valon viimeisin release 1.15 Sundog tuo paljon uutta

Valon viimeisin release 1.15 Sundog tuo huikeita uusia ominaisuuksia ja päivityksiä Valo Intranetiin ja Valo Teamworkiin. Tässä muutama nosto. Juha Koivula käy tarkemmin läpi Sundogia Valon omassa blogissa täällä.

Uusi ulkoasu: Candela

Candela on uusi, julmetun kaunis UI-vaihtoehtomme. Voiko intranet oikeasti näyttää näin hyvältä? Kyllä vain, sanoo Sundog. Candelassa uutisten julkaisu on nyt myös entistä helpompaa. Jos etsit uutta intraa tai raikastaa olemassaolevaa intraa, kannattaa harkita Candelaa.

Mega Menu

Kaiken olennaisen tiedon on syytä löytyä intrasta, ja mitä isompia organisaatio sitä enemmän tietoa usein löytyy. Sundog tuo Valoon Mega Menu -valikon, joka auttaa tiedon organisoimisessa käyttäjäystävällisellä tavalla. Voit myös promota Mega Menussa jotain ajankohtaista teemaa muokattavan bannerin avulla.

Valo Mega Menu

Sisällön personointi on tätä päivää. Intrasi käyttäjät voivat lisätä Mega Menuun omia suosikkilinkkejä.

Valo Mega Meny My Tools

World clock

Jos olette globaali toimija ja teillä on toimipisteitä ympäri maailman, tämä on mahtava lisä teille. World Clock tekee sen mitä nimi sanoo eli näyttää ajan eri puolilla maailmaa.

Valo World Clock

Valon mobiilisovelluksesta uusi versio

Jos et ole vielä tutustunut Valon Intranetin natiiviin mobiilisovellukseen, nyt olisi syytä. Julkaisimme sovelluksesta uuden, päivitetyn version iOS- ja Android-laitteille. Sovellus on maksuton kaikille Valo Fresh -tilaajille.

Juha Koivula käy tarkemmin läpi Sundogin päivityksiä täällä.


Etsitkö uutta intraa? Haluatko maksuttoman Valo-demon? Ota yhteyttä

Aiheesta lisää

Suomalaista koodia viedään ylpeydellä Pohjois-Amerikkaan Sininen Meteoriitti lähtee hakemaan kasvua Pohjois-Amerikasta. Yritys perustaa uuden tytäryhtiön Montréaliin, Quebeciin. Tavoitteena on edistää kovass...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...
Palkittu Valo Intranet valloittaa maailmaa Kulunut vuosi on ollut meille meteoriittilaisille mieleenpainuva monella eri tapaa. Kesällä Torontossa Microsoftin Worldwide Partner Conference -tapah...
Intranet-projektien muodonmuutos Kaukana ovat ne ajat, jolloin uuden intranetin hankinta oli massiivista, pelottavaa ja aikaa vievää. Kahisevaa kaadettiin laariin useita satoja tuhans...
Valo Intranet on nyt todistetusti Euroopan paras Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 –tapahtumassa Itävallassa. ...
Valo Intranet on yksi maailman parhaista Sinisen Meteoriitin Valo Intranet on valittu yhdeksi finalisteista European Sharepoint and O365 Awards -tapahtumassa. European SharePoint Conference o...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi