- 27.9.2018

Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan

SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohjelmaan on valittu kumppaneita, jotka edistävät merkittävällä tavalla liiketoiminnan prosessien kehittämistä ja automaatiota Microsoftin teknologioita hyödyntäen.

Microsoft on valinnut Valon ja Sinisen Meteoriitin mukaan ohjelmaan perustajajäsenenä (Charter Member). Ohjelman jäsenet pääsevät työskentelemään läheisesti Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

SharePoint Business Apps SharePoint Business Applicatons Charter Member

”Automaatio on ehdottomasti yksi digitalisaation kulmakiviä. Monissa organisaatioissa tuskaillaan edelleen aikaa kuluttavien manuaalisten prosessien kanssa. Automatisoimalla edes pienen osan näistä arkisista prosesseista, organisaatiot voivat säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Microsoftin ohjelman jäsenyyden avulla pääsemme yhä kiihdyttämään asiakkaidemme työpäivän ja työympäristöjen digitalisoimista”, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

SharePoint Business Apps Partner Program

Asiasta tiedotettiin Microsoft Ignite -tapahtumassa.

Lisätietoja ohjelmasta ja Valo-tiimin fiilikset täällä.

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Case Sininauhasäätiö – viestinnällinen intranet ja yhteiset toimintatavat Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Konserniin kuulu...
Senior Account Manager Me olemme asiakaskokemuksen ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen erikoistuneita asiantuntijoita ja nörttejä. Meidät on valittu Microsoftin vuoden kumpp...
Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen Ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimai...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Case Asokodit – palvelumuotoilulla asukas keskiöön Kukaan tuskin sanoo, että asiakas ei ole heillä kaiken keskiössä. Asiakaslähtöisyydestä ja asiakaskokemuksesta puhuvat kaikki, mutta monilla asiakaslä...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi