- 27.9.2018

Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan

SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohjelmaan on valittu kumppaneita, jotka edistävät merkittävällä tavalla liiketoiminnan prosessien kehittämistä ja automaatiota Microsoftin teknologioita hyödyntäen.

Microsoft on valinnut Valon ja Sinisen Meteoriitin mukaan ohjelmaan perustajajäsenenä (Charter Member). Ohjelman jäsenet pääsevät työskentelemään läheisesti Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

SharePoint Business Apps SharePoint Business Applicatons Charter Member

”Automaatio on ehdottomasti yksi digitalisaation kulmakiviä. Monissa organisaatioissa tuskaillaan edelleen aikaa kuluttavien manuaalisten prosessien kanssa. Automatisoimalla edes pienen osan näistä arkisista prosesseista, organisaatiot voivat säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Microsoftin ohjelman jäsenyyden avulla pääsemme yhä kiihdyttämään asiakkaidemme työpäivän ja työympäristöjen digitalisoimista”, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

SharePoint Business Apps Partner Program

Asiasta tiedotettiin Microsoft Ignite -tapahtumassa.

Lisätietoja ohjelmasta ja Valo-tiimin fiilikset täällä.

Aiheesta lisää

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion Meillä on suuri huoli kotimaisten digitaalisten työympäristöjen tilasta. Mielikuvissa me suomalaiset olemme digiteknologian kärkimaita, mutta silti ai...
Sari Soinoja on vuoden kouluttaja Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja ko...
Konsultin arkea, intra per kuukausi  Sivosen Jussi toimii Meteoriitilla vanhemman konsultin roolissa. Kun Jussi tuli taloon intranet-konsultiksi oli Valosta julkaistu juuri kolmosversio. ...
Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi