- 27.9.2018

Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan

SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohjelmaan on valittu kumppaneita, jotka edistävät merkittävällä tavalla liiketoiminnan prosessien kehittämistä ja automaatiota Microsoftin teknologioita hyödyntäen.

Microsoft on valinnut Valon ja Sinisen Meteoriitin mukaan ohjelmaan perustajajäsenenä (Charter Member). Ohjelman jäsenet pääsevät työskentelemään läheisesti Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

SharePoint Business Apps SharePoint Business Applicatons Charter Member

”Automaatio on ehdottomasti yksi digitalisaation kulmakiviä. Monissa organisaatioissa tuskaillaan edelleen aikaa kuluttavien manuaalisten prosessien kanssa. Automatisoimalla edes pienen osan näistä arkisista prosesseista, organisaatiot voivat säästää merkittävästi aikaa ja rahaa. Microsoftin ohjelman jäsenyyden avulla pääsemme yhä kiihdyttämään asiakkaidemme työpäivän ja työympäristöjen digitalisoimista”, kertoo Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

SharePoint Business Apps Partner Program

Asiasta tiedotettiin Microsoft Ignite -tapahtumassa.

Lisätietoja ohjelmasta ja Valo-tiimin fiilikset täällä.

Aiheesta lisää

Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri ...
Moderni SharePoint on kuumaa kamaa Järjestimme 6.11. Microsoft-talolla tilaisuuden "Uuden sukupolven intranet ja moderni Office 365". Päivän teemana oli moderni SharePoint ja moderni Va...
Kumpi voittaa, äly vai tunne? Järjestimme lokakuun 23. päivä Kämpin Peilisalissa tapahtuman otsikolla "Äly, tunne & työpäiväkokemus". Päivän aikana kysyimme osallistujilla seur...
Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina! Valo o...
Office 365 Keep on Track -webinaari, lokakuu 2018 Lokakuun webinaari on paketissa, ja takki on taas hetken aikaa suhteellisen tyhjä. Fiilis on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä, ja kärsimättöminä odo...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi