- 10.10.2018

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion

Meillä on suuri huoli kotimaisten digitaalisten työympäristöjen tilasta. Mielikuvissa me suomalaiset olemme digiteknologian kärkimaita, mutta silti aivan liian monella työpaikalla taistellaan hyvinkin perinteisten digijumien ja -koukeroiden kanssa.

Missä on viimeisin versio siitä dokumentista? Mistä löydän oman organisaationi ajan tasalla olevat yhteystiedot? Miksi tätä ei voi hoitaa mobiililaitteella? Pitääkö minun ihan oikeasti mennä konttorille sen takia vain, että pääsen kirjautumaan intraan? Tai, mitä jos ihan kaikkea viestintää ei tungettaisiin sähköpostiin?

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion, jotta suomalaiset voisivat paremmin ja toimisivat tehokkaammin omassa digitaalisessa työympäristössään.

Intranetin romutuspalkkio

Heitä vanha intrasi kiertoon ja vaihda Valo Intranetiin. Saat meiltä 1000 € romutuspalkkion.

On aika heittää hyvästit turhille ja ylimääräisille digiangsteille, ja on aika alkaa elämään kuin viimeistä intraa!

Tutustu kampanjaan

Aiheesta lisää

Sari Soinoja on vuoden kouluttaja Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja ko...
Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohj...
Konsultin arkea, intra per kuukausi  Sivosen Jussi toimii Meteoriitilla vanhemman konsultin roolissa. Kun Jussi tuli taloon intranet-konsultiksi oli Valosta julkaistu juuri kolmosversio. ...
Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...

Tietoa kirjoittajasta

Pekka Walkama

Toimitusjohtaja

pekka.walkama@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin tähtijoukkojen ylikomentaja, digitaalisen bisneksen yleisosaaja, yrittäjä, johtaja ja asiakaspalvelija.

Kirjoitukset (27)

Kommentoi