- 10.10.2018

Sari Soinoja on vuoden kouluttaja

Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja koulutussarjassa: Digitaalisen ajan assistentti – digityökalut ja -tavat haltuun. 

Palkintoa perusteltiin näin:”Sari Soinoja osaa tehdä digitaalisen murroksen ymmärrettäväksi käytännön työn näkökulmasta. Hän on muutoksen tulkitsija sekä selkeä, asiantunteva ja pidetty kouluttaja. Hän osaa antaa kouluttautujille tilaa ymmärtää ja oivaltaa.”

”Koulutus on ollut erityisen suosittu. Imun salaisuus on varmaan siinä, että assistentit ovat usein etulinjassa ottamassa uusia työkaluja haltuun ja laajentamassa omaa osaamistaan. Samalla he ovat usein myös niitä, jotka sitten omassa organisaatiossaan vyöryttävät muille eteenpäin tätä uusien työkalujen ilosanomaa,” Sari toteaa.

Sari Soinoja

”Tämä on tärkeää myös siksi, että useissa organisaatioissa nämä työkalut ovat jo saatavilla, mutta niitä ei ole lanseerattu laajemmin tai kerrottu, mihin niitä voidaan käyttää. Assistenteilla on usein selkeä kuva eri toiminnoista organisaatiossa sekä näkemys sen myötä siitä, missä ja miten työkaluja voisi hyödyntää,” Sari jatkaa.

Assistentin toimenkuva on hyvä esimerkki siitä, miten digitaalisilla työvälineillä sekä arjen automaatiolla voi tehostaa omaa arkeaan merkittävästi. Assistentit esimerkiksi ymmärtävät erittäin hyvin sen arvon, mikä syntyy rutiinityötehtävien automatisoinnista. Tämä vapauttaa heidän aikaansa tärkeämpiin tehtäviin, joita taas ei voi digitalisoida.

Sininen Meteoriitti onnittelee Saria!

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Case Sininauhasäätiö – viestinnällinen intranet ja yhteiset toimintatavat Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Konserniin kuulu...
Senior Account Manager Me olemme asiakaskokemuksen ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen erikoistuneita asiantuntijoita ja nörttejä. Meidät on valittu Microsoftin vuoden kumpp...
Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen Ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimai...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi