- 10.10.2018

Sari Soinoja on vuoden kouluttaja

Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja koulutussarjassa: Digitaalisen ajan assistentti – digityökalut ja -tavat haltuun. 

Palkintoa perusteltiin näin:”Sari Soinoja osaa tehdä digitaalisen murroksen ymmärrettäväksi käytännön työn näkökulmasta. Hän on muutoksen tulkitsija sekä selkeä, asiantunteva ja pidetty kouluttaja. Hän osaa antaa kouluttautujille tilaa ymmärtää ja oivaltaa.”

”Koulutus on ollut erityisen suosittu. Imun salaisuus on varmaan siinä, että assistentit ovat usein etulinjassa ottamassa uusia työkaluja haltuun ja laajentamassa omaa osaamistaan. Samalla he ovat usein myös niitä, jotka sitten omassa organisaatiossaan vyöryttävät muille eteenpäin tätä uusien työkalujen ilosanomaa,” Sari toteaa.

Sari Soinoja

”Tämä on tärkeää myös siksi, että useissa organisaatioissa nämä työkalut ovat jo saatavilla, mutta niitä ei ole lanseerattu laajemmin tai kerrottu, mihin niitä voidaan käyttää. Assistenteilla on usein selkeä kuva eri toiminnoista organisaatiossa sekä näkemys sen myötä siitä, missä ja miten työkaluja voisi hyödyntää,” Sari jatkaa.

Assistentin toimenkuva on hyvä esimerkki siitä, miten digitaalisilla työvälineillä sekä arjen automaatiolla voi tehostaa omaa arkeaan merkittävästi. Assistentit esimerkiksi ymmärtävät erittäin hyvin sen arvon, mikä syntyy rutiinityötehtävien automatisoinnista. Tämä vapauttaa heidän aikaansa tärkeämpiin tehtäviin, joita taas ei voi digitalisoida.

Sininen Meteoriitti onnittelee Saria!

Aiheesta lisää

Lanseerasimme intranetin romutuspalkkion Meillä on suuri huoli kotimaisten digitaalisten työympäristöjen tilasta. Mielikuvissa me suomalaiset olemme digiteknologian kärkimaita, mutta silti ai...
Valo ja Sininen Meteoriitti valittu Microsoftin SharePoint Business Apps Partner -ohjelmaan SharePoint Business Apps Partner Program on Microsoftin uusi kumppanuusohjelma, johon Microsoft on valinnut kourallisen yrityksiä ympäri maailmaa. Ohj...
Konsultin arkea, intra per kuukausi  Sivosen Jussi toimii Meteoriitilla vanhemman konsultin roolissa. Kun Jussi tuli taloon intranet-konsultiksi oli Valosta julkaistu juuri kolmosversio. ...
Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi