- 10.10.2018

Sari Soinoja on vuoden kouluttaja

Alma Talent palkitsi Sinisen Meteoriitin vanhemman konsultin Sari Soinojan vuoden kouluttajana. Sari on kouluttanut digitaalisen ajan assistentteja koulutussarjassa: Digitaalisen ajan assistentti – digityökalut ja -tavat haltuun. 

Palkintoa perusteltiin näin:”Sari Soinoja osaa tehdä digitaalisen murroksen ymmärrettäväksi käytännön työn näkökulmasta. Hän on muutoksen tulkitsija sekä selkeä, asiantunteva ja pidetty kouluttaja. Hän osaa antaa kouluttautujille tilaa ymmärtää ja oivaltaa.”

”Koulutus on ollut erityisen suosittu. Imun salaisuus on varmaan siinä, että assistentit ovat usein etulinjassa ottamassa uusia työkaluja haltuun ja laajentamassa omaa osaamistaan. Samalla he ovat usein myös niitä, jotka sitten omassa organisaatiossaan vyöryttävät muille eteenpäin tätä uusien työkalujen ilosanomaa,” Sari toteaa.

Sari Soinoja

”Tämä on tärkeää myös siksi, että useissa organisaatioissa nämä työkalut ovat jo saatavilla, mutta niitä ei ole lanseerattu laajemmin tai kerrottu, mihin niitä voidaan käyttää. Assistenteilla on usein selkeä kuva eri toiminnoista organisaatiossa sekä näkemys sen myötä siitä, missä ja miten työkaluja voisi hyödyntää,” Sari jatkaa.

Assistentin toimenkuva on hyvä esimerkki siitä, miten digitaalisilla työvälineillä sekä arjen automaatiolla voi tehostaa omaa arkeaan merkittävästi. Assistentit esimerkiksi ymmärtävät erittäin hyvin sen arvon, mikä syntyy rutiinityötehtävien automatisoinnista. Tämä vapauttaa heidän aikaansa tärkeämpiin tehtäviin, joita taas ei voi digitalisoida.

Sininen Meteoriitti onnittelee Saria!

Aiheesta lisää

Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri ...
Moderni SharePoint on kuumaa kamaa Järjestimme 6.11. Microsoft-talolla tilaisuuden "Uuden sukupolven intranet ja moderni Office 365". Päivän teemana oli moderni SharePoint ja moderni Va...
Kumpi voittaa, äly vai tunne? Järjestimme lokakuun 23. päivä Kämpin Peilisalissa tapahtuman otsikolla "Äly, tunne & työpäiväkokemus". Päivän aikana kysyimme osallistujilla seur...
Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina! Valo o...
Office 365 Keep on Track -webinaari, lokakuu 2018 Lokakuun webinaari on paketissa, ja takki on taas hetken aikaa suhteellisen tyhjä. Fiilis on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä, ja kärsimättöminä odo...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi