- 31.10.2018

Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa

Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina!

Valo on voittanut parhaan intranet/extranet -ratkaisun palkinnon jo kahtena vuotena peräkkäin.

Tänä vuonna Valo kilpailee kahdessa kategoriassa:

  • Innovatiivisin SharePoint -ratkaisu
  • Paras mobiilisovellus

ESPC Community Awards on maailman arvostetuimpia palkintoja SharePoint, Office 365 ja Azure -yhteisön keskuudessa. ESPC on myös Euroopan suurimpia SharePoint, Office 365 ja Azure -tapahtumia.

Lue lisää uutisesta täältä.

Valo Modern on maailman ensimmäinen, sataprosenttisesti modernin SharePointin päälle rakennettu, valmis intranet-ratkaisu. Se hyödyntää Azuren palveluita, kuten esimerkiksi Cognitive Services -palvelua kieliversioiden luomiseen.

Jos olet menossa tapahtumaan, niin kannattaa bongata Valon osasto. Lisätietoa täällä.

Aiheesta lisää

Modernit työkalut ja modernit työtavat – mitä muutos oikeasti vaatii? Jos olet kävellyt rouva tai herra budjetin luokse ja pyytänyt rahaa muutoksen johtamiseen tiedät, että se on usein jotain aivan muuta kuin pala kakkua...
Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Case Sininauhasäätiö – viestinnällinen intranet ja yhteiset toimintatavat Sininauhasäätiö-konserni tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. Konserniin kuulu...
Account Manager Me olemme asiakaskokemuksen ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen erikoistuneita asiantuntijoita ja nörttejä. Meidät on valittu Microsoftin vuoden kumpp...
Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen Ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimai...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi