- 31.10.2018

Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa

Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina!

Valo on voittanut parhaan intranet/extranet -ratkaisun palkinnon jo kahtena vuotena peräkkäin.

Tänä vuonna Valo kilpailee kahdessa kategoriassa:

  • Innovatiivisin SharePoint -ratkaisu
  • Paras mobiilisovellus

ESPC Community Awards on maailman arvostetuimpia palkintoja SharePoint, Office 365 ja Azure -yhteisön keskuudessa. ESPC on myös Euroopan suurimpia SharePoint, Office 365 ja Azure -tapahtumia.

Lue lisää uutisesta täältä.

Valo Modern on maailman ensimmäinen, sataprosenttisesti modernin SharePointin päälle rakennettu, valmis intranet-ratkaisu. Se hyödyntää Azuren palveluita, kuten esimerkiksi Cognitive Services -palvelua kieliversioiden luomiseen.

Jos olet menossa tapahtumaan, niin kannattaa bongata Valon osasto. Lisätietoa täällä.

Aiheesta lisää

Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen Ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimai...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Case Asokodit – palvelumuotoilulla asukas keskiöön Kukaan tuskin sanoo, että asiakas ei ole heillä kaiken keskiössä. Asiakaslähtöisyydestä ja asiakaskokemuksesta puhuvat kaikki, mutta monilla asiakaslä...
Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri ...
Moderni SharePoint on kuumaa kamaa Järjestimme 6.11. Microsoft-talolla tilaisuuden "Uuden sukupolven intranet ja moderni Office 365". Päivän teemana oli moderni SharePoint ja moderni Va...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi