Järjestimme lokakuun 23. päivä Kämpin Peilisalissa tapahtuman otsikolla ”Äly, tunne & työpäiväkokemus”. Päivän aikana kysyimme osallistujilla seuraavaa: tulevaisuuden työelämässä, kumpi voittaa, äly vai tunne? Päivän päätteeksi tulos oli harvinaisen selvä: 82 % äänesti tunteen puolesta.

Tilaisuudessa esiintyivät Finnarin Patrik Etelävuori, Rainmakerin Mika Aittamäki, Brave Alliancen Jyri Ratia ja Meteoriitin Tytti Hallavo. Jokainen puheenvuoro käsitteli työpäiväkokemusta hyvin erilaisesta näkökulmasta.

Päivän puhuttiin paljon uudesta teknologiasta ja älyn lisääntymisestä työpaikoilla. Suurin osa tuntui kuitenkin olevan yhtä mieltä tulevaisuuden työelämästä: teknologia ei ratkaise mitään vaan hyvän ja merkityksellisen työpäiväkokemuksen ytimessä ovat inhimilliset tarpeet sekä tunteiden huomioiminen.

On sanottu, että tekoäly ratkaisee asiakaskokemuksen tulevaisuuden. Kysyimme tilaisuudessa osallistujilta mikä ratkaisee työpäiväkokemuksen tulevaisuuden. Ihmisten välinen vuorovaikutus, empatia ja yrityskulttuuri saivat ylivoimaisesti eniten ääniä. Joten, sori tekoäly, ihminen vei tämän pelin.

Tilaisuuden esitykset löytyvät alta.

Patrik Etelävuori, Finnar

Mika Aittamäki, Rainmaker

Jyri Ratia, Brave Alliance

Tytti Hallavo, Sininen Meteoriitti

Haluatko kuulla lisää digitaalisten työympäristöjen tai työtapojen kehittämisestä? Ota yhteyttä.

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Case Asokodit – palvelumuotoilulla asukas keskiöön Kukaan tuskin sanoo, että asiakas ei ole heillä kaiken keskiössä. Asiakaslähtöisyydestä ja asiakaskokemuksesta puhuvat kaikki, mutta monilla asiakaslä...
Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri ...
Moderni SharePoint on kuumaa kamaa Järjestimme 6.11. Microsoft-talolla tilaisuuden "Uuden sukupolven intranet ja moderni Office 365". Päivän teemana oli moderni SharePoint ja moderni Va...
Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina! Valo o...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi