- 19.11.2018

Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon

Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri toista kertaa peräkkäin eniten arvoa antavaksi ratkaisuksi. ClearBox myönsi Valolle Intranet Choice Value 2019 -palkinnon.

ClearBoxin Sam Marshall perustelee valintaa muun muassa ratkaisun joustavuulla. Etenkin keskikokoiset ja suuret yritykset saavat rahoillaan laajan valikoiman toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia sekä joustavuutta oman intran kehittämisen ja laajentamisen näkökulmasta.

Valo rikkoi tänä vuonna jo miljoonan käyttäjän rajan maailmanlaajuisesti. Ja lisäksi toimme markkinoille maailman ensimmäisen modernin SharePointin päälle toteutetun intranet-valmisratkaisun.

Kun haluat siis vastinetta rahoillesi, valitse Valo.

Lue lisää palkinnosta Valon blogissa.

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Case Asokodit – palvelumuotoilulla asukas keskiöön Kukaan tuskin sanoo, että asiakas ei ole heillä kaiken keskiössä. Asiakaslähtöisyydestä ja asiakaskokemuksesta puhuvat kaikki, mutta monilla asiakaslä...
Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Moderni SharePoint on kuumaa kamaa Järjestimme 6.11. Microsoft-talolla tilaisuuden "Uuden sukupolven intranet ja moderni Office 365". Päivän teemana oli moderni SharePoint ja moderni Va...
Kumpi voittaa, äly vai tunne? Järjestimme lokakuun 23. päivä Kämpin Peilisalissa tapahtuman otsikolla "Äly, tunne & työpäiväkokemus". Päivän aikana kysyimme osallistujilla seur...
Valo tuplafinalisti 2018 ESPC Awardsissa Valo on jo kolmatta vuotta putkeen finalistina 2018 ESPC Awardsissa.. Ja, mikä mahtavinta, Valo on jo toista kertaa mukana tuplafinalistina! Valo o...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi