24.1.2019

Senior Account Manager

Me olemme asiakaskokemuksen ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen erikoistuneita asiantuntijoita ja nörttejä. Meidät on valittu Microsoftin vuoden kumppaniksi Suomessa. Olemme myös yritys maailmalla palkitun Valo Intranetin taustalla.

Jos teknologia ja kosmoksen salaisuudet kiinnostavat, niin tämä on juuri sinulle.

Etsimme tositarkoituksella kokenutta myynnin ammattilaista Helsingin Kalasatamaan tekemään kauppaa ja pitämään hyvää huolta asiakkaistamme. Työ on kokopäiväinen.

Toivomme sinulta vahvaa näyttöä ratkaisumyynnistä sekä ymmärrystä Microsoftin teknologioista ja ekosysteemistä. Toivomme myös, että esiintyminen suomen ja englannin kielellä yleisöjen edessä ei vie kaikkia yöuniasi.

Tehtävänäsi on myydä digitaalisia ratkaisuja asiakastarpeisiin ja osallistua isoihin kilpailutuksiin.

Saat kilpailukykyisen palkan ja vapauden vaikuttaa omaan työhön ja tekemiseen. Sen lisäksi saat ympärillesi tiimin, jonka jäsenet innostuvat (välillä jopa hieman liikaakin) uudesta teknologiasta. Suhtaudumme huumoriin erittäin vakavasti.

Tyyli on vapaa. Kunhan kauppaa syntyy ja asiakkaat hymyilevät.

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa palkkatoiveen kera. Odotamme jo yhteydenottoasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com. Laita hakemusta tulemaan otsikolla ”Senior Account Manager”. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan tyypin löydyttyä.

Meiltä löytyy talosta kaksinkertaisia ja jopa kolminkertaisia paluumuuttajia, joten jotain täällä varmasti tehdään oikein.

Täällä saat itse määrittää millaiseksi isona haluat kehittyä. Tutustu esimerkiksi meidän Minions-tiimiin, joka toimii täysin itsenäisesti.

Aiheesta lisää

SharePoint-sovelluskehittäjä Etsimme kokeneita sovelluskehittäjiä, jotka hallitsevat modernin sovelluskehityksen SharePoint- ja Office 365 -ympäristöissä. We make digital work!...
Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Tiedote: Sininen Meteoriitti Oy siirtyy kokonaan suomalaiseen omistukseen Ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti siirtyi täysin suomalaiseen omistukseen vuoden 2019 alussa, kun nykyomistajat, johto ja Gerako Oy:n kokoama kotimai...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Tutkimus: Suomalaisten IT-ahdistus on liioiteltua Sinisen Meteoriitin tilaaman tutkimuksen mukaan yli 80 % työssäkäyvistä suomalaisista suhtautuu positiivisesti uusiin digitaalisiin työvälineisiin. Va...
Valo voitti jälleen ClearBoxin Intranet Choice – Value -palkinnon Brittiläinen konsulttifirma ClearBox tekee vertailua SharePoint intranet-ratkaisuista ja palkitsee vuosittain parhaat ratkaisut. Valo valittiin juuri ...