13.3.2019

Etsimme digityön konsulttia 

Etsimme nyt digitaalisen työn konsulttia Helsinkiin tai Jyväskylään. Jos sykkeesi kiihtyy, kun pääset puhumaan työpäivän ja työympäristöjen kehittämisestä digiteknologian avulla, olet todennäköisesti se, ketä etsimme.

Mitä me teemme? Työskentelemme pääsääntöisesti Microsoftin teknologioiden (Office 365 / Azure / SharePoint) kanssa ja autamme yrityksiä rakentamaan parempia työpäiväkokemuksia digitaalisen teknologian avulla. We make digital work!

Entä sinä, mitä toivomme sinulta? Emme etsi akateemikkoa vaan konsulttia, joka on valmis likaamaan kätensä parempien työympäristöjen puolesta.

Pääset vetämään digityöpajoja, suunnittelemaan ja toteuttamaan intraneteja ja ryhmätyöympäristöjä sekä kliksuttelemaan Office 365 -työkaluja asiakkaidemme tarpeisiin sopivaksi.

Sinulla tulisi olla vankkaa kokemusta SharePointin käsittelystä sekä syventäviä elämänopintoja jostain modernista Office 365 -työkalusta – esimerkiksi Teams tai PowerApps.

Kielitaidon osalta toivomme suomen lisäksi hyvää, ammatillisen tason suullista sekä kirjallista englantia.

Me uskomme aitoon flexworkiin, joten voit tehdä oman työsi ympäristössä mikä parhaiten palvelee sinua, asiakasta ja työn tuloksia – asiakkaalla, toimistolla kollegojen kanssa toisianne tukien, tai koivujen katveessa keskittyen.

Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com. Täytämme paikan heti kun löydämme sopivan henkilön.

Lisätietoja: Tytti Hallavo +358 50 408 9294

Millaista on digityön konsultin arki Meteoriitilla? Lue, mitä Sivosen Jussi kertoo omasta arjestaan.