21.8.2019

UX Designer

Etsimme UX Designeria joukkoomme rakentamaan kanssamme mahtavia palveluita. Osaat ajatella palveluita käyttäjien näkökulmasta, ja seurassasi luutuneinkin prosessintuijottaja alkaa tarkastella maailmaa käyttäjän silmin.

Kiteytät konsepteja myyviksi presentaatioiksi ja osaat presentoida ne itsekin. Panoksesi myynnin tueksi on merkittävä, mutta et ole myymässä yksin.

Joissain projekteissa panoksesi voi olla tunteja kestävää tiimin sparraamista, ja toisissa vuosia kestävää jatkuvaa kehittämistä. Olet tottunut fasilitoimaan suunnittelutyöpajoja ja validoimaan suunnittelupäätöksiä. Tarvittaessa pystyt myös toimimaan vanhan mallin mukaisena sankarisuunnittelijana, joka iteroi leiskoja asiakkaan kommenttien pohjalta.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta UX-suunnittelusta erikokoisten projektien parissa. Toivomme myös ymmärrystä siitä, kuinka helposti toteuttavia suunnittelemasi näkymät ovat. Olet tottunut sparrailemaan devaajien kanssa näkymien sekä elementtien toimivuudesta.

Saat tehdä klikkiprotoja valitsemillasi työkaluilla, mutta toisinaan joudut pärjäämään myös pelkän puheen sekä käsien yhteistyöllä.

Lisäpisteitä ropisee, jos:

  • Sinulta löytyy kokemusta palvelumuotoilun menetelmien käyttämisestä
  • Olet validoinut tarpeita liiketoiminnan kanssa ja ymmärrät miten liiketoiminnan prosessit toimivat
  • Osaat tukea tiimiä, kun feature lipuu kanbanilla kohti implementointia
  • Sinulta löytyy kokemusta front-end koodaamisesta
  • Sinulta löytyy ymmärrystä moderneista pilvialustoista, teknologioista ja sovellusarkkitehtuureista

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lea Lähteenmäki
Myyntijohtaja
lea.lahteenmaki@meteoriitti.com
+358 40 757 1156

Miksi meille?

Tarjoamme täysipäiväisen työn ja kilpailukykyisen palkan. Työsuhteeseen kuuluu luonnollisesti ison talon edut kuten terveydenhuolto ja työsuhdepyörä. Olemme olleet Suomen parhaiden työpaikkojen listoilla useampana vuonna, ja meiltä löytyy talosta jopa kolminkertaisia paluumuuttajia.

Meillä voit tehdä työsi joustavasti. Valitse koti, konttori, kahvila, asiakkaan tilat tai jokin muu paikka, kunhan työnteko sujuu.

Microsoft rakastaa meitä ja me rakastamme Microsoftia. Microsoft valitsi meidät vuoden 2019 ohjelmistotaloksi Suomessa.

Meitä on tällä hetkellä noin 100 henkeä. Päämajamme sijaitsee Suomessa, mutta olemme soluttautuneet useaan maahan. Voit törmätä meihin Kanadassa, Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Saksassa tai Puolassa.