- 21.8.2019

Etsitään ihanaa UX Designeria!

18-vuotias ohjelmistotalo Sininen Meteoriitti on IT-alalla tunnettu Azure, SharePoint – ja Office 365-osaamisestaan sekä asiakkaiden digitaalisen työnteon ja liiketoiminnan kehittämisestä. Nyt etsimme UX Designeria joukkoomme rakentamaan kanssamme mahtavia palveluita!

Ehkä olet kuullut voitokkaasta Valo-tuoteperheestä, joka on meidän käsialaa. Haluat olla mukana työelämän murroksen kehityksessä ja jättää luovan jälkesi muuttuvassa digimaailmassa? Ehkä haluat kehittää itsestäsi vieläkin osaavamman version työn lomassa? Olet varmasti kiinnostunut hyvästä työympäristöstä ja modernista tavasta tehdä duunia? Niin mekin.

Millainen työ on tarjolla?

Osaat ajatella palveluita käyttäjien näkökulmasta ja seurassasi luutuneinkin prosessintuijottaja alkaa tarkastella maailmaa käyttäjän silmin. Kiteytät konsepteja myyviksi presentaatioiksi ja osaat presentoida ne itsekin. Panoksesi myynnin tueksi on merkittävä, mutta et ole myymässä yksin.

Joissain projekteissa panoksesi voi olla tunteja kestävää tiimin sparraamista kun taas toisissa vuosia kestävää jatkuvaa kehittämistä. Olet tottunut fasilitoimaan suunnittelutyöpajoja ja validoimaan suunnittelupäätöksiä. Tarvittaessa pystyt myös toimimaan vanhan mallin mukaisena sankarisuunnittelijana, joka iteroi leiskoja asiakkaan kommenttien pohjalta.

Kenelle työ sopii?

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta UX-suunnittelusta erikokoisten projektien parissa. Toivomme myös ymmärrystä siitä, kuinka helposti toteuttavia suunnittelemasi näkymät ovat. Olet tottunut sparrailemaan devaajien kanssa näkymien sekä elementtien toimivuudesta.

Saat tehdä klikkiprotoja valitsemillasi työkaluilla, mutta toisinaan joudut pärjäämään myös pelkän puheen sekä käsien yhteistyöllä.

Lisäpisteitä ropisee, jos:

  • Sinulta löytyy kokemusta palvelumuotoilun menetelmien käyttämisestä
  • Olet validoinut tarpeita liiketoiminnan kanssa ja ymmärrät miten liiketoiminnan prosessit toimivat
  • Osaat tukea tiimiä, kun feature lipuu kanbanilla kohti implementointia
  • Sinulta löytyy kokemusta front-end koodaamisesta
  • Sinulta löytyy ymmärrystä moderneista pilvialustoista, teknologioista ja sovellusarkkitehtuureista

Miksi meille?

Tarjoamme täysipäiväisen työn ja kilpailukykyisen palkan. Olemme olleet Suomen parhaiden työpaikkojen listoilla useampana vuonna.

Pääkonttori sijaitsee Helsingin Kalasatamassa merinäköalalla. Suomen toimistoilla puhumme suomea ja englantia. Maanantaisin syömme kakkua ja jaamme kukkia uuden viikon aloituksen kunniaksi.

Arjen hallintaa helpottaa etätyön teon mahdollisuus, laaja terveydenhuolto sekä kilpailukykyinen palkka. IT-firman perusasiat ovat kunnossa, työvälineet tikissä ja toimistolta löytyy skumppaa sekä toimistopyörä. 

Sinisen Meteoriitin henkilökunta voi hyvin ja meillä on vahva luotto toistemme osaamiseen ja tekemiseen.

Uskomme yhteiseen tekemiseen sekä kestävään kehitykseen. Kannustamme kestävään työmatkakulttuuriin, sekä päivitämme parhaillaan yrityksemme arvolupausta ilmastoystävällisemmäksi.

Microsoft rakastaa meitä ja me rakastamme Microsoftia. Microsoft valitsi meidät vuoden 2019 ohjelmistotaloksi Suomessa.

Meitä on tällä hetkellä noin 130 henkeä. Päämajamme sijaitsee Suomessa, mutta olemme soluttautuneet useaan maahan. Voit törmätä meihin Kanadassa, Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa, Saksassa tai Puolassa ja kasvu jatkuu kiivaana koko ajan.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera osoitteeseen  rekrytointi@meteoriitti.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kimmo Parkkinen
Tuotantojohtaja
kimmo.parkkinen@meteoriitti.com
040 197 0707

 

 

PS. Jos haluat esimakua kulttuuristamme, kuuntele äänikirjan muotoon tallennettu Diginautin käsikirjamme.

Tietoa kirjoittajasta