Azure

Microsoft Azure on Microsoftin julkinen pilvipalvelu. Azurea voidaan käyttää sekä virtuaalipalvelinten alustana (Infrastructure as a Service, IaaS) että kehittäjille tarkoitettuna kehitysalustana (Platform as a Service, PaaS). Microsoft Azure tarjoaa myös erilaisia valmiita pilvipalvelukomponentteja esimerkiksi mobiililaitteiden hallintaan (Microsoft Intune), dokumenttien suojaamiseen (Azure Rights Management Service), suurten datamassojen analysointiin (Big Data) ja koneoppimiseen (Azure Machine Learning).

Tehoa ja skaalautuvuutta pilvestä

Microsoft Azure mahdollistaa eri sovellusten rakentamisen nopeasti ja helposti skaalautuvaan ympäristöön, jossa on kehittäjien kannalta heti kaikki tarpeellinen käytössä.

Azure tukee useita eri ohjelmointikieliä, joten sen käyttöä ei tarvitse rajata vain tiettyihin teknologioihin. Toki sieltä löytyy paljon valmiita integraatioita ja sovelluksia Microsoftin palveluihin ja tuotteisiin, mutta ympäristönä se mahdollistaa hyvin myös esimerkiksi Java, PHP tai Node.js pohjaiset sovellukset.

Varsinkin mobiilisovellusten kehittämisen ja ylläpidon kannalta Azure on ihanteellinen ympäristö kehittää, hallita ja julkaista eri palveluita.

Azuren hyötyjä ovat mm.

  • Skaalautuu myös kansainvälisesti
  • Nopeus ja helppous käyttöönotossa
  • Käyttöpohjainen hinnoittelu
  • Joustava hallinta

Virtuaalikoneet

Windows ja Linux koneet virtualisoituna muutamassa minutissa

Sovelluskehitys

Verkkopalvelut ja mobiilisovellukset pilveen

Pilvipalvelut

Skaalautuvat sovellukset helposti pilvestä

Active Directory

Hallitse käyttöoikeuksia eri palveluiden välillä

IoT Hub

Hyödynnä pilveä eri IoT-palveluiden kehittämisessä

Koneoppiminen

Tehokkaat ennakoivan analytiikan välineet käytössäsi

Power BI

Visualisoi dataa haluamallasi tavalla

Bot Service

Älykäs ja skaalautuva botti eri tarpeisiin

Tietokannat

Hyödynnä pilven tehoa

Kerromme toki lisää!

Lue Azuren mahdollisuuksista

20.10.2016

Haluaisitko tehostaa kankeita liiketoimintaprosesseja kustannustehokkaasti, käyttäen moderneja pilvipalveluita ja kehittää useilla eri päätelaitteilla toimivia palveluita? Microsoft Azure mahdollistaa täysin skaalautuvan pilvipohjaisen web- tai mobiilialustalla toimivan sovelluksen toteuttamisen. Valmiit rajapinnat mahdollistavat helpon...

Lue lisää

Lue lisää

Microsoft Azure Akatemia

Olemme mukana synnyttämässä uusia Cloud Guruja.

Microsoft Azure Akatemia