Intranet

Kaukana ovat ne ajat, kun intranetin uudistaminen oli parin vuoden välein tapahtuva, mittava it-projekti, joka söi rahaa ja resursseja pienen kylän verran. Nykyaikainen intranet muuttuu ja kehittyy jatkuvasti – kuten organisaatiosikin.

Nykyaikainen organisaatioviestintä vaatii täysin mobiililaitteilla toimivan sosiaalisen intranetin. Mitä, jos rakennettaisiin teillekin sellainen? Ja pidettäisiin huolta, että se kestää aikaa ja on hyödynnettävissä mahdollisimman pitkään, ellei ikuisesti?

valo-ms-winner

Office 365 ja SharePoint yhteensopiva intranet jopa viikossa käyttöösi

Haluatko viipymättä käyttöösi intranetin, joka näyttää upealta ja johon käyttäjät rakastuvat? Ja mielellään tietysti kiinteään hintaan? Meillä on! Valo Intranet on juuri sitä, mitä yrityksesi notkea yritysviestintä vaatii: nopea, yhteensopiva, sosiaalinen ja tuore.

Oma intranet käyttöösi nopeammin ja pienemmällä vaivalla

100 % yhteensopiva Office 365 -ekosysteemin kanssa

Sosiaaliset ominaisuudet lisäävät työntekijöiden välistä keskustelua

Kahden kuukauden välein uusi versio ja uusia toiminnallisuuksia käytössäsi

Haluaisitko kuulla lisää? Saammeko näyttää sinulle Valo-demon?

Ota yhteyttä

Lataa tästä Intran uusi elämä -opas.

Lataa ilmainen opas

Valo on uuden ajan intranet

Valo Intranet pohjautuu SharePointiin ja siinä yhdistyvät paitsi Office 365 -toiminnallisuudet että Valon omat pilvipohjaiset työkalut saumattomasti toisiinsa. Valo toimii digitaalisen työympäristön hermokeskuksena, josta pääsee käsiksi kaikkiin tärkeisiin tietoihin yhdellä kirjautumisella.

Tee tarjoukset Wordilla, esitykset Powerpointilla ja taulukkolaskenta Excelillä, kuten aina ennenkin. Lisäksi nykyaikaisella tietotyöläisellä on käytössään koko Office-paletin kirjo, kuten OneNote, OneDrive, Video ja Groups. Työpaikan sosiaalisuudesta huolehtii Yammer.

Uuden ajan intranet

Autamme kehittämään digitaalisen työn tekemistä

Viemme parempia toimintatapoja käytäntöön askel kerrallaan. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään uusimpien teknologioiden mahdollisuuksia strategian asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmiit koulutus- ja pilotointipakettimme perustuvat käyttäjä- ja liiketoimintalähtöisiin teemoihin, kuten yksilön perustaitoihin, kokouskäytäntöihin ja liikkuvan myynnin tarpeisiin.

Toimiva digitaalinen työympäristö on uuden ajan intranet. Se ei ole tietoa kadottava musta aukko, vaan keskusteleva yhteisö josta ihmiset, työkalut, sisällöt ja ohjeet löytyvät helposti.

valo-cloud

Syntynyt pilveen

Valon pohjana on SharePoint, mutta kaikki sen toiminnallisuudet ovat SharePointin koodipohjan ulkopuolella ja ne on rakennetty 100 % Microsoftin Cloud Add-In -mallin mukaisesti.

valo-lux-ui

Vaihtoehtoisia ulkoasuja

Voit valita kolmesta eri käyttöliittymästä. Candela, Lumen, tai Lux. Jokainen teema on 100% responsiivinen.

valo-mobile-app

Sovellus puhelimeen

Valo Intranet toimii kaikilla haluamillasi päätelaitteilla, missä ikinä kuljetkin. Android- ja iPhone-käyttäjät saavat lisäksi halutessaan ladattua Valon sovelluskaupasta.

valo-admin-toolpack

Admin Toolpack

Pääkäyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa työkaluihin yhdestä paikasta. Esimerkiksi suosituimmat ja hyväksyntää odottavat työtilat ovat aina saatavilla.

valo-blogs

Uutiset

Kohdenna uutisia osaston tai sijainnin mukaan. Näytä tykkäykset ja kommentit.

valo-events

Tapahtumat

Valo Event Hub kerää yhteen kaikki koulutukset ja tapahtumat. Voit näyttää ne missä tahansa intrassa ja käyttäjät voivat tallentaa tapahtumat suoraa omaan kalenteriinsa.

valo-architecture

Informaatioarkkitehtuuri

Valoa on hiottu satojen hankkeiden myötä ja sen oletusrakenteeseen kuuluukin lukuisia vakiintuneita, hyväksi havaittuja toiminnallisuuksia ja käytäntöjä.

valo-authoring

Sisällöntuotanto

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan blogeja Office 365 Delvella ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-open-positions

Avoimet työpaikat

Pidä huolta sisäisten rekryjen onnistumisesta avoimien työpaikkailmoitusten avulla.

valo-faq

FAQ

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset löytyvät helposti ja niiden hallinnoiminen on vaivatonta.

valo-latest-video

Uusimmat videot

Office 365 Video Portalin kautta jaat helposti yrityksen sisäiset videot, esimerkiksi koulutustallenteet ja ohjevideot.

ta.

valo-footer

Footer

Kerää footeriin toimipisteiden yhteystiedot, yhteiset linkit jne.

valo-survey

Kyselyt

Tee kyselyitä ja kerää niiden avulla organisaation mielipiteet helposti talteen.

valo-people-finder

Henkilöhaku

Kun tarvitset työkavereidesi yhteystietoja, saat ne nopeimmin intran sisäisestä henkilöhausta.

valo-blogs

Blogit

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan Delve blogien avulla ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-social-hub

Social Hub

Nosta yhteen näkymään yrityksesi sosiaalisen median kanavien, kuten Twitterin, Facebookin ja Youtuben, sisällöt.

valo-yammer

Yammer integraatio

Valmiin integraation avulla Valo Intranet ja Yammer kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa.

valo-flea-market

Kirpputori

Anna työntekijöillesi mahdollisuus myydä ja ostaa tavaroita sisäisen kirpputorin avulla.

valo-blogs

Uudet työntekijät

Nosta aloittaneet työntekijät esille ja toivota heidät tervetulleeksi.

valo-workspaces

Työtilat

Työtilojen perustaminen ja hallinnoiminen on vaivatonta. Näet yhdessä selkeässä näkymässä kaikki ne työtilat, joissa olet aktiivisena.

Lue lisää

3.4.2017

Aro Systems on asiantuntija- ja palveluyhtiö, joka tarjoaa talotekniikkapalveluja Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla. Yhtiön palveluihin kuuluvat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Kohti digitaalista työympäristöä Talotekniikka-ala digitalisoituu...

Lue lisää

17.3.2017

Savon Voima on toiminut vuodesta 1947 asti, tarjoten asiakkailleen monipuolisia energia-alan palveluita. Yhtiön liiketoimintaa ovat sähkön myynti ja verkkopalvelut, sähkön ja kaukolämmön tuotanto, aurinkosähköratkaisut sekä energia-alan salkunhallintapalvelut. Savon Voima on...

Lue lisää

31.1.2017

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja. Vahanen työllistää lähes 400 osaajaa Suomessa yhdeksässä toimipisteessä. Laaja toimintaympäristö asetti...

Lue lisää

27.1.2017

STTK poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 540 000 jäsentä. Tavoitteena  on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennetaan maailman parasta työelämää ja hyvinvointia. STTK:n...

Lue lisää

Lue lisää