Intranet

Valo Intranet on täysin paketoitu intranet-ratkaisu, joka on valittu Euroopan parhaaksi jo kaksi kertaa peräkkäin. Valo on kustannustehokas intranet-ratkaisu nopealla käyttöönotolla.

Mitä jos yrityksesi intranet näyttäisi hyvältä, toimisi mobiilissa eikä polttaisi ketään puhki projektivaiheessa? Valo Intranet on oikeasti helppo ratkaisu, joka vastaa kaikkiin sisäisen viestinnän tarpeisiin.

best intranet

Office 365 ja SharePoint yhteensopiva intranet jopa viikossa käyttöösi

Haluatko viipymättä käyttöösi intranetin, joka näyttää upealta ja johon käyttäjät rakastuvat? Ja mielellään tietysti kiinteään hintaan? Meillä on! Valo Intranet on juuri sitä, mitä yrityksesi notkea yritysviestintä vaatii: nopea, yhteensopiva, sosiaalinen ja tuore.

Oma intranet käyttöösi nopeammin ja pienemmällä vaivalla

100 % yhteensopiva Office 365 -ekosysteemin kanssa

Sosiaaliset ominaisuudet lisäävät työntekijöiden välistä keskustelua

Kahden kuukauden välein uusi versio ja uusia toiminnallisuuksia käytössäsi

Lataa tästä Intran uusi elämä -opas.

Lataa ilmainen opas

Valo on uuden ajan intranet

Valo Intranet pohjautuu SharePointiin ja siinä yhdistyvät paitsi Office 365 -toiminnallisuudet että Valon omat pilvipohjaiset työkalut saumattomasti toisiinsa. Valo toimii digitaalisen työympäristön hermokeskuksena, josta pääsee käsiksi kaikkiin tärkeisiin tietoihin yhdellä kirjautumisella.

Tee tarjoukset Wordilla, esitykset Powerpointilla ja taulukkolaskenta Excelillä, kuten aina ennenkin. Lisäksi nykyaikaisella tietotyöläisellä on käytössään koko Office-paletin kirjo, kuten OneNote, OneDrive, Video ja Groups. Työpaikan sosiaalisuudesta huolehtii Yammer.

Tutustu Valo-asiakastarinoihin

14.5.2018

Tehy on sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, joka tarjoaa edunvalvontaa yli 160 000 jäsenelleen. Tehyssä on reilut 120 työntekijää ja 13 aluetoimistoa. Lisäksi Tehy-yhteisöön kuuluu kahdeksan ammatillista yhteistyöjärjestöä. Tehyn työntekijät liikkuvat paljon ja etenkin järjestöpuolella jalkaudutaan...

Lue lisää

12.4.2018

Työelämän ja henkilöstöpalvelun ratkaisuja tarjoavan Baronan vanhasta intranetista oli tullut tiedon hautuumaa. Uudet työntekijät eivät jaksaneet enää innostua vanhan intran käytöstä. Ylläpidon kanssa oli hankaluuksia eikä käyttöliittymä ollut lainkaan mobiiliystävällinen....

Lue lisää

22.3.2018

Kaunialan sairaala Oy, entiseltä nimeltään Kaunialan sotavammasairaala, tarjoaa asiakkailleen pitkäaikaishoitoa, kotiinvietäviä palveluita, tehostettua asumispalvelua sekä kuntoutustoimintaa. Toteutimme Kaunialan sairaalalle Valo Intranetin on-premises -ympäristöön. Projektin lähtötilanne oli tuttu tarina, johon moni...

Lue lisää

15.3.2018

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka tarjoaa palveluitaan yli sadan kunnan alueella. Heidän asiakaskuntaansa lukeutuu kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakkaita. Elenia on sähköjakeluverkon omistaja, jonka yhteistyökumppanit ovat suurimmaksi osaksi urakointiyrityksistä, mutta kumppanien...

Lue lisää

12.3.2018

Yksityisiä terveys- ja sosiaalipalveluita tuottava Mehiläinen on näkyvä kotimainen toimija yli 360 toimipisteen voimin. Mehiläinen on yksi Suomen suurista työelämäpalveluiden tuottajistaa, ja Taloustutkimuksen yrityspäättäjille tekemän mielikuvatutkimuksen mukaan myös laadukkain. Lääkärikeskuspalveluiden...

Lue lisää

26.1.2018

Aiheesta lisää Scanfil – kohti uutta, yhteistä kulttuuria Scanfil on kansainvälinen tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja sekä järjestelmätoimittaja. He etsivät uutta intranet-ratkaisu... Alma Media valitsi Valon Lähtötilanne: Alma Median räätälöidyn on-premise intranetin...

Lue lisää

valo-cloud

Syntynyt pilveen

Valon pohjana on SharePoint, mutta kaikki sen toiminnallisuudet ovat SharePointin koodipohjan ulkopuolella ja ne on rakennetty 100 % Microsoftin Cloud Add-In -mallin mukaisesti.

valo-lux-ui

Vaihtoehtoisia ulkoasuja

Voit valita kolmesta eri käyttöliittymästä. Candela, Lumen, tai Lux. Jokainen teema on 100% responsiivinen.

valo-mobile-app

Sovellus puhelimeen

Valo Intranet toimii kaikilla haluamillasi päätelaitteilla, missä ikinä kuljetkin. Android- ja iPhone-käyttäjät saavat lisäksi halutessaan ladattua Valon sovelluskaupasta.

valo-admin-toolpack

Admin Toolpack

Pääkäyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa työkaluihin yhdestä paikasta. Esimerkiksi suosituimmat ja hyväksyntää odottavat työtilat ovat aina saatavilla.

valo-blogs

Uutiset

Kohdenna uutisia osaston tai sijainnin mukaan. Näytä tykkäykset ja kommentit.

valo-events

Tapahtumat

Valo Event Hub kerää yhteen kaikki koulutukset ja tapahtumat. Voit näyttää ne missä tahansa intrassa ja käyttäjät voivat tallentaa tapahtumat suoraa omaan kalenteriinsa.

valo-architecture

Informaatioarkkitehtuuri

Valoa on hiottu satojen hankkeiden myötä ja sen oletusrakenteeseen kuuluukin lukuisia vakiintuneita, hyväksi havaittuja toiminnallisuuksia ja käytäntöjä.

valo-authoring

Sisällöntuotanto

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan blogeja Office 365 Delvella ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-open-positions

Avoimet työpaikat

Pidä huolta sisäisten rekryjen onnistumisesta avoimien työpaikkailmoitusten avulla.

valo-faq

FAQ

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset löytyvät helposti ja niiden hallinnoiminen on vaivatonta.

valo-latest-video

Uusimmat videot

Office 365 Video Portalin kautta jaat helposti yrityksen sisäiset videot, esimerkiksi koulutustallenteet ja ohjevideot.

ta.

valo-footer

Footer

Kerää footeriin toimipisteiden yhteystiedot, yhteiset linkit jne.

valo-survey

Kyselyt

Tee kyselyitä ja kerää niiden avulla organisaation mielipiteet helposti talteen.

valo-people-finder

Henkilöhaku

Kun tarvitset työkavereidesi yhteystietoja, saat ne nopeimmin intran sisäisestä henkilöhausta.

valo-blogs

Blogit

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan Delve blogien avulla ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-social-hub

Social Hub

Nosta yhteen näkymään yrityksesi sosiaalisen median kanavien, kuten Twitterin, Facebookin ja Youtuben, sisällöt.

valo-yammer

Yammer integraatio

Valmiin integraation avulla Valo Intranet ja Yammer kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa.

valo-flea-market

Kirpputori

Anna työntekijöillesi mahdollisuus myydä ja ostaa tavaroita sisäisen kirpputorin avulla.

valo-blogs

Uudet työntekijät

Nosta aloittaneet työntekijät esille ja toivota heidät tervetulleeksi.

valo-workspaces

Työtilat

Työtilojen perustaminen ja hallinnoiminen on vaivatonta. Näet yhdessä selkeässä näkymässä kaikki ne työtilat, joissa olet aktiivisena.