Intranet

Valo Intranet on täysin paketoitu intranet-ratkaisu, joka on valittu Euroopan parhaaksi jo kaksi kertaa peräkkäin. Valo on kustannustehokas intranet-ratkaisu nopealla käyttöönotolla. Valolla onnistuu myös extranet-ratkaisut.

Mitä jos yrityksesi intranet näyttäisi hyvältä, toimisi mobiilissa eikä polttaisi ketään puhki projektivaiheessa? Valo Intranet on oikeasti helppo ratkaisu, joka vastaa kaikkiin sisäisen viestinnän tarpeisiin.

Palkittu Valo Intranet

Office 365 ja SharePoint yhteensopiva intranet tai extranet jopa viikossa käyttöösi

Haluatko viipymättä käyttöösi intranetin, joka näyttää upealta ja johon käyttäjät rakastuvat? Ja mielellään tietysti kiinteään hintaan? Meillä on! Valo Intranet on juuri sitä, mitä yrityksesi notkea yritysviestintä vaatii: nopea, yhteensopiva, sosiaalinen ja tuore.

Oma intranet tai extranet käyttöösi nopeammin ja pienemmällä vaivalla

100 % yhteensopiva Office 365 -ekosysteemin kanssa

Sosiaaliset ominaisuudet lisäävät työntekijöiden välistä keskustelua

Kahden kuukauden välein uusi versio ja uusia toiminnallisuuksia käytössäsi

Intranetin romutuspalkkio - laita vanha intrasi kiertoon

Nyt jos koskaan on hyvä hetki romuttaa vanha intra ja tutustua Valo Intranet -ratkaisuun. Tarjoamme uusille Valo-asiakkaille 1 000 € romutuspalkkion!

Tutustu kampanjaan

Intranetin romutuspalkkio

Valo on uuden ajan intranet

Valo Intranet pohjautuu SharePointiin ja siinä yhdistyvät paitsi Office 365 -toiminnallisuudet että Valon omat pilvipohjaiset työkalut saumattomasti toisiinsa. Valo toimii digitaalisen työympäristön hermokeskuksena, josta pääsee käsiksi kaikkiin tärkeisiin tietoihin yhdellä kirjautumisella.

Tee tarjoukset Wordilla, esitykset Powerpointilla ja taulukkolaskenta Excelillä, kuten aina ennenkin. Lisäksi nykyaikaisella tietotyöläisellä on käytössään koko Office-paletin kirjo, kuten OneNote, OneDrive, Video ja Groups. Työpaikan sosiaalisuudesta huolehtii Yammer.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää Valosta? Laita viestiä tai soita.

Tutustu Valo-asiakastarinoihin

11.12.2018

Kukaan tuskin sanoo, että asiakas ei ole heillä kaiken keskiössä. Asiakaslähtöisyydestä ja asiakaskokemuksesta puhuvat kaikki, mutta monilla asiakaslähtöisyys jää pelkän puheen tasolle. Kun Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) lähti kehittämään asukkaille...

Lue lisää

1.8.2018

Digitalisaation vaikutuksilta ei ole välttynyt mikään organisaatio. Musiikkiteollisuudessa digitalisaation murros on tuottanut valtavia muutoksia musiikin tekemiseen, jakeluun ja kuluttamiseen.   Teosto edustaa säveltäjiä, sanoittajia, sovittajia ja musiikinkustantajia. Digitalisaatio on tuonut oman haasteensa...

Lue lisää

12.6.2018

Lahden kaupunki siirtää IT-infraansa pilveen ja samassa yhteydessä uusintaan meni omilla palvelimilla sijaitseva ja SharePoint 2013:n päälle toteutettu intranet.  Noin 2500 käyttäjää pääsee uuden intran pariin syksyllä, kunhan Office 365:n käyttöönotto on saatu...

Lue lisää

12.6.2018

Kun 170 hengen organisaatio kasvaa 520 hengen organisaatioksi, on pakko hieman pohtia uudelleen sisäisen viestinnän pelimerkkejä.  Konsernin strategiauudistuksen jälkeen Pohjolan Design-Talo Oy sai uuden nimen, Den Group Oy. Yritysostojen seurauksena konserni ja sen liiketoiminta kasvoi,...

Lue lisää

14.5.2018

Tehy on sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö, joka tarjoaa edunvalvontaa yli 160 000 jäsenelleen. Tehyssä on reilut 120 työntekijää ja 13 aluetoimistoa. Lisäksi Tehy-yhteisöön kuuluu kahdeksan ammatillista yhteistyöjärjestöä. Tehyn työntekijät liikkuvat paljon ja etenkin järjestöpuolella jalkaudutaan...

Lue lisää

12.4.2018

Työelämän ja henkilöstöpalvelun ratkaisuja tarjoavan Baronan vanhasta intranetista oli tullut tiedon hautuumaa. Uudet työntekijät eivät jaksaneet enää innostua vanhan intran käytöstä. Ylläpidon kanssa oli hankaluuksia eikä käyttöliittymä ollut lainkaan mobiiliystävällinen....

Lue lisää

valo-cloud

Syntynyt pilveen

Valon pohjana on SharePoint, mutta kaikki sen toiminnallisuudet ovat SharePointin koodipohjan ulkopuolella ja ne on rakennetty 100 % Microsoftin Cloud Add-In -mallin mukaisesti.

valo-lux-ui

Vaihtoehtoisia ulkoasuja

Voit valita kolmesta eri käyttöliittymästä. Candela, Lumen, tai Lux. Jokainen teema on 100% responsiivinen.

valo-mobile-app

Sovellus puhelimeen

Valo Intranet toimii kaikilla haluamillasi päätelaitteilla, missä ikinä kuljetkin. Android- ja iPhone-käyttäjät saavat lisäksi halutessaan ladattua Valon sovelluskaupasta.

valo-admin-toolpack

Admin Toolpack

Pääkäyttäjä pääsee käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa työkaluihin yhdestä paikasta. Esimerkiksi suosituimmat ja hyväksyntää odottavat työtilat ovat aina saatavilla.

valo-blogs

Uutiset

Kohdenna uutisia osaston tai sijainnin mukaan. Näytä tykkäykset ja kommentit.

valo-events

Tapahtumat

Valo Event Hub kerää yhteen kaikki koulutukset ja tapahtumat. Voit näyttää ne missä tahansa intrassa ja käyttäjät voivat tallentaa tapahtumat suoraa omaan kalenteriinsa.

valo-architecture

Informaatioarkkitehtuuri

Valoa on hiottu satojen hankkeiden myötä ja sen oletusrakenteeseen kuuluukin lukuisia vakiintuneita, hyväksi havaittuja toiminnallisuuksia ja käytäntöjä.

valo-authoring

Sisällöntuotanto

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan blogeja Office 365 Delvella ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-open-positions

Avoimet työpaikat

Pidä huolta sisäisten rekryjen onnistumisesta avoimien työpaikkailmoitusten avulla.

valo-faq

FAQ

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset löytyvät helposti ja niiden hallinnoiminen on vaivatonta.

valo-latest-video

Uusimmat videot

Office 365 Video Portalin kautta jaat helposti yrityksen sisäiset videot, esimerkiksi koulutustallenteet ja ohjevideot.

ta.

valo-footer

Footer

Kerää footeriin toimipisteiden yhteystiedot, yhteiset linkit jne.

valo-survey

Kyselyt

Tee kyselyitä ja kerää niiden avulla organisaation mielipiteet helposti talteen.

valo-people-finder

Henkilöhaku

Kun tarvitset työkavereidesi yhteystietoja, saat ne nopeimmin intran sisäisestä henkilöhausta.

valo-blogs

Blogit

Aktivoi työntekijöitä kirjoittamaan Delve blogien avulla ja nosta kirjoituksia esille intraan.

valo-social-hub

Social Hub

Nosta yhteen näkymään yrityksesi sosiaalisen median kanavien, kuten Twitterin, Facebookin ja Youtuben, sisällöt.

valo-yammer

Yammer integraatio

Valmiin integraation avulla Valo Intranet ja Yammer kytkeytyvät saumattomasti toisiinsa.

valo-flea-market

Kirpputori

Anna työntekijöillesi mahdollisuus myydä ja ostaa tavaroita sisäisen kirpputorin avulla.

valo-blogs

Uudet työntekijät

Nosta aloittaneet työntekijät esille ja toivota heidät tervetulleeksi.

valo-workspaces

Työtilat

Työtilojen perustaminen ja hallinnoiminen on vaivatonta. Näet yhdessä selkeässä näkymässä kaikki ne työtilat, joissa olet aktiivisena.