Office 365 - Keep on Track

Keep on Track -webinaareissa kuulet uusimmat uutiset Office 365 -maailmasta. Käymme jokaisessa webinaarissa läpi merkittävimmät tapahtumat Office 365 -rintamalla sekä odottamamme asiat roadmapilta. Lisäksi tarkempaan esittelyyn pääsee pari uutta ominaisuutta. Mukana myös kuukauden toimistotäky! Toimistotäkyssä käydään läpi jokin vähemmän tunnettu, mutta sitäkin hyödyllisempi Office-ohjelman ominaisuus.

Ilmaiset webinaarit järjestetään noin kahden kuukauden välein, ja ne ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Pysy oikealla radalla pilvipalveluissa!

Pilvipalveluiden jatkuva kehittyminen on kiistaton etu, mutta se voi myös aiheuttaa päänvaivaa yritysten IT- ja viestintäosastoille. Mitkä palvelut kannattaa ottaa käyttöön ja milloin? Miten opettaa käyttäjät muuttuviin palveluihin? Näihin kysymyksiin vastauksia tarjoaa Keep on Track -palvelukokonaisuus.

Seuraava webinaari:

Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi, josta saat lisättyä webinaarin kalenteriisi.

Aiempien webinaarien materiaalit:

 

Uutiskirje

Keep on track -uutiskirjeessä jaetaan viimeisimmät vinkit Office 365 -pilvipalveluiden hyödyntämiseen. Tilaamalla uutiskirjeen saat myös ensimmäisenä tiedon tulevista webinaareista. Liity tilaajaksi tästä.

Jatkuva tuki juuri sinun organisaatiollesi

Sopimusasiakkaille Keep on Track -palvelukokonaisuus sisältää säännöllisen asiantuntijamme johtaman asiakaskohtaisen Office 365 -ominaisuuksien läpikäynnin. Tapaamisessa pohditaan teidän organisaationne näkökulmasta, mitä uusimmat ominaisuudet teille mahdollistavat, miten ne kannattaa ottaa käyttöön ja milloin.

Toki tarjoamme myös pääkäyttäjätukea suomeksi ja englanniksi sekä pienkehitystä Office 365 -palveluille.

Lue aiheesta lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää