Ohjelmistokehitys

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme
räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Toimimme siellä missä ihmiset
ja teknologiat kohtaavat.

End to End

On kyseessä sitten järjestelmäuudistukset, toiminnanohjauksen ratkaisut, liiketoimintaprosessien tehostaminen, mobiiliratkaisut tai täysin uuden digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen, autamme mielellämme. Applikaatiot ja sovellukset syntyvät tukemaan liiketoimintaasi ketterästi ja nopeasti.

Olemme end-to-end toimittaja, eli voimme auttaa koko ratkaisun elinkaaren ajan asiakkaitamme kehittymään ja kehittämään parempia palveluita.

Kaiken kehityksen keskellä on toimiva rakenne jota täydennetään helppokäyttöisellä käyttöliittymällä. Uskomme käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun ja menetelmiemme avulla palveluista syntyy käytettäviä ja visuaalisesti kauniita.

Digitaalisuus ja sen nopeus vaatii yrityksiä vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin entistä nopeammin. Digitaalinen liiketoiminta vaatii rinnalleen sovellukset sekä mobiilissa toimivat uudenlaiset palvelukokonaisuudet. Autamme palvelumuotoilun avulla synnyttämään uusia ideoita sekä ratkaisuja.

Service Design

Palvelumuotoilussa pyritään löytämään vastaus siihen, mistä palvelun arvo käyttäjälle muodostuu. Sinisen Meteoriitin asiantuntijat auttavat löytämään sopivat työkalut ja menetelmät erilaisiin tilanteisiin.

Strateginen suunnittelu, konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu, käytettävyyssuunnittelu, käytettävyystutkimukset ja visuaalinen suunnittelu. On siis kyseessä UX, UI tai CX tarve, asiantuntijamme auttavat.

 

 

 

Mobiilikehitys

On kyseessä sitten mikä tahansa mobiilissa toimiva palvelu, autamme asiakkaitamme niiden suunnittelussa, kehittämisessä sekä ylläpidossa. Teemme töitä Android, iOS ja Windows Phone ekosysteemien kanssa.

Meiltä saat koodia, asiakasymmärrystä sekä joustavaa yhteistyötä täältä Helsingin Kalasatamasta.

Koodia Suomesta

Olemme ylpeitä siitä että olemme mahdollistamassa ohjelmistosuunnittelua Suomessa. Uskomme vahvasti että meiltä löytyy sellaista osaamista jota voi myös viedä rohkeasti ulkomaille ja esimerkiksi Valo Intranetin maailmanvalloitus on siitä hyvä esimerkki.

Olemme saaneet useita yrityksiä ympäri maailmaa kumppaniksemme, joiden kanssa kotimainen osaamisemme leviää. Ja toki tämä kansainvälinen yhteistyöverkosto antaa meille paljon muitakin mahdollisuuksia lokalisaatioiden suhteen.

Lue lisää

3.4.2017

Aro Systems on asiantuntija- ja palveluyhtiö, joka tarjoaa talotekniikkapalveluja Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla. Yhtiön palveluihin kuuluvat talotekniikan urakointipalvelut uudis-...

Lue lisää

17.3.2017

Savon Voima on toiminut vuodesta 1947 asti, tarjoten asiakkailleen monipuolisia energia-alan palveluita. Yhtiön liiketoimintaa ovat sähkön myynti ja verkkopalvelut, sähkön...

Lue lisää

31.1.2017

Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja. Vahanen...

Lue lisää

27.1.2017

STTK poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 540 000 jäsentä. Tavoitteena  on menestyvä...

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää