Palvelut

Digitaalisuus on jo arkipäivää. Sosiaaliset verkostot, mobiilius, asiakaskäyttäytymisen muutos ja pilvipalvelut ravistelevat työn tekemisen tapoja ja liiketoimintamalleja valon nopeudella. Siksi nyt on tekojen aika.

Teemme kanssasi työpäivästä toimivan ja asiakaskokemuksesta ilahduttavan. Valitsemalla sinulle sopivat ratkaisut, teknologiat ja prosessit, muokkaamme organisaatiosi vastaamaan niin asiakkaiden kuin työntekijöiden tarpeisiin.

Asiakaskokemus

Digitalisaatio muutti sitä, kuinka asiakkaasi ostavat. He etsivät itsenäisesti tietoa tuotteistasi ja palveluistasi verkossa. He vertailevat eri vaihtoehtoja ja kysyvät suosituksia verkostoltaan.

Kuinka hyvin sinä tunnet asiakkaasi? Missä ja mistä hän keskustelee ja kuinka tehokkaasti sinun viestisi tavoittaa hänet?

LUE LISÄÄ

Työpäiväkokemus

Digitaalisten työtapojen muutos ei ole projekti. Se on jatkuvaa muutosjohtamista, jota pitää tehdä yhteistyössä eri liiketoimintojen ja yksiköiden välillä. Tämä voi kuulostaa raskaalta, mutta kaikki on kiinni toteutustavasta.

Me suosittelemme ketterää lähestymistapaa ja tekemällä oppimista. Kun tahtotila on olemassa, liikkeelle pääsee todella nopeasti ja tuloksellisesti.

LUE LISÄÄ

Ohjelmistokehitys

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme
räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Toimimme siellä missä ihmiset
ja teknologiat kohtaavat.

Lue lisää:
www.meteoriitti.com/ohjelmistokehitys/

Episerver CMS – Creating valuable digital experiences

LUE LISÄÄ

Tule meille töihin!

Haluaisitko olla rakentamassa toimivia työpäiviä sekä ilahduttavia asiakaskokemuksia? Olisitko juuri sinä se etsimämme koodari jonka sydän sykkii timanttisille toteutuksille sekä asiakaslähtöisille arkkitehtuureille?

Hae meille töihin

Artikkeleita palveluistamme

Lue lisää

Lue lisää

13.1.2017

Suhtaudumme intohimolla työpäiväkokemuksen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Palvelut ja työympäristöt joita suunnittelemme ja...

Lue lisää

Lue lisää

14.12.2016

RS-232 (Recommended Standard 232) on kahden tietokonelaitteen väliseen tietoliikenteeseen tarkoitettu tietoliikenneportti, joka...

Lue lisää

14.12.2016

Teollisuuden projektitoiminnassa digitaalisen työn hyödyntäminen kenttätyössä, esimerkiksi haastetilanteiden selvittämisen joukkoistaminen enterprise social...

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme