Digitaalinen työympäristö

Nykypäivän työympäristö on digitaalinen, istuipa työntekijä päivänsä näyttöpäätteen ääressä tai ei. Digitaalisen työympäristön ytimessä on pääsy kaikkiin työntekijöiden tarvitsemiin paveluihin mobiilisti ja milloin tahansa. Toimiva digitaalinen työympäristö parantaa tiimityötä, säästää euroja sekä lisää työhyvinvointia.

Toimivan digitaalisen työympäristön keskeinen elementti on uuden ajan intranet. Se ei ole tietoa kadottava musta aukko, vaan keskusteleva yhteisö, josta ihmiset, työkalut, sisällöt ja ohjeet löytyvät helposti.

Älä suotta keksi pyörää uudelleen! Valo-intranetimme on helppo ja nopea tapa ottaa käyttöön kokonainen, toimiva, digitaalinen työympäristö. Valossa yhdistyy saumattomasti niin sisäinen viestintä, tiimityö, dokumentinhallinta, sisäiset some-välineet (Yammer) kuin lukuisat mobiilit työkalutkin – luontevasti osana muita Office 365 -palveluita. Tarvittaessa Valo-intranetin voi asentaa myös yrityksen omille palvelimille. Etkä jää uuden intranetisi kanssa yksin: saat meiltä myös kattavat käyttöönottoon ja digitaalisen työn kehittämiseen liittyvät palvelut.

Tutustu palveluihimme tarkemmin

Valo Intranet

sime-winner-blue

Tutustu asiakastarinoihimme

Lue lisää

Lue lisää

13.5.2016

Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet...

Lue lisää

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää digitaalisista työympäristöistä? Laita viestiä tulemaan.


Kirjoituksiamme digitaalisista työympäristöistä

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää