Tapahtumat

Tuomme yhteen ihmisiä ja uusia ajatuksia.22.10.2019 – Office 365 Keep on Track -viisivuotisjuhlawebinaari

Maksuton webinaari, jossa käymme läpi tuoreimmat Office 365 julkistukset ja päivitykset sekä vinkkejä tehokkaampaan työskentelyyn.

Rekisteröidy mukaan


23.10.2018 – Äly, tunne & työpäiväkokemus -aamiaisseminaari Kämpin Peilisalissa

Äly, tunne ja työpäiväkokemus

Työn tekeminen muuttuu kova vauhtia. Robotit syövät meidät ja tekoäly nauraa meille. Siksi ihmettelemmekin, miksi yritykset eivät panosta työpäiväkokemuksen kehittämiseen kuten asiakaskokemuksen kehittämiseen?

Lue lisää


8.5.2018 – Neljä tapaa tarttua tulevaisuuteen

Työn luonne on suuressa murroksessa. Kun teollisen työn lisäarvo syntyi prosessien tehokkuudesta,  jälkiteollisessa työssä yhä suurempi osa lisäarvosta syntyy yhdessä ajattelemisesta.

Edessämme on haaste oppia tukemaan tuota yhdessä ajattelua. Menetelmät ovat aivan erit kuin mitä käytettiin teollisen tuotantotyön johtamiseen. Miten työ otetaan haltuun?

Sininen Meteoriitti, Demos Helsinki, Kohina ja Filosofian Akatemia kertovat neljä tapaa tarttua tulevaisuuden työhön.


Törmäys 2018

Suosittu työyhteisöviestinnän päivä Törmäys kokoaa jälleen yhteen viestinnän ja HR:n tekijät sekä johtajat. Sininen Meteoriitti on yksi tapahtuman pääsponsoreista.

Lue lisää tapahtumasta


SharePoint Saturday Helsinki 2018

Me olemme mukana 27.1. yhdessä Valo-tiimin kanssa. Olemme tilaisuuden kultainen sponsori.

Lue lisää


DT2020 – Mistä tekoälyt unelmoivat?

Suosittu DT2020 – digitaalisen työn seminaari jatkuu. Tervetuloa Hotelli Kämpin Peilisaliin keskiviikkona 8.11.2017. kuulemaan tiedon ja teknologian hyödyntämisestä asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Katso tilaisuuden tallenteet


Muista myös nämä:

Office 365 Keep on Track


Valo Intranet kiertää ympäri maailmaa

Lue lisää osoitteesta: www.valointranet.com

Lisätietoa tapahtumista

Jos sinulla herää kysymyksiä koskien SiMen tapahtumia, autamme mielellämme. Tapahtumat ovat aina pääasiassa tarkoitutettu asiakkaillemme, ja pidätämme oikeuden evätä pääsy, jos koemme että tapahtumaan ilmoittautunut henkilö ei ole sopivaa kohderyhmää.

Tapahtumissa voidaan valokuvata tai videokuvata osin myös yleisöä, joten ilmoitathan aina etukäteen jos et halua näkyä kuvissa niin järjestämme tilasta sellaisen istumapaikan.