Tapahtumat

Tuomme yhteen ihmisiä ja uusia ajatuksia.

Muista myös nämä:

Office 365 Keep on Track


 

DT2020 Online

speakers-dt2020

Verkkopalvelut ja verkkokauppa herättää kysymyksiä, niin alkupään suunnittelun kuin jatkokehityksen suhteen. Tällä kertaa kuulemme siitä miten modernit julkaisujärjestelmät vastaavat markkinoinnin tarpeisiin, sekä siitä miten sisältöjen rooli hankkeiden eri vaiheissa korostuu.

Aika: 26.10.2016 klo 9-11
Paikka: Hotel Kämp, Peilisali
Kevyttä aamupalaa tarjolla klo 8.30-9.00

Puhumassa mm.

The Future of CMS and online publishing
Adam Blomberg, Director of Content and Product Marketing, Episerver

For the last 18 years, Adam has been in the intersection between technology and human behaviour, with a focus on the digital evolution of people and businesses. Entrepreneur, product manager, and marketer – Adam has been part of many of the changes we have seen in recent years. In his role at Episerver, Adam is responsible for helping organisations overcome digital challenges with a combination of software and know-how.

Sisältöjen merkitys verkkopalvelussa
Mikko Rummukainen, Vapa Media

Sisältömarkkinoinnin asiantuntija, joka on konsultoinut kymmeniä B2B- ja B2C -organisaatioita sisältöstrategian määrittelyssä ja tuloksekkaan sisällöntuotannon käynnistämisessä. Mikko uskoo, että laadukkaat ja asiakkaalle relevantit sisällöt ovat parasta asiakaspalvelua verkossa ja tuottavat asiakkaalle aidosti arvoa jo ennen kaupankäyntiä.

Miten nappaat asiakkaat mukaan sisältömarkkinointiin?
Toni Hopponen, Flockler

Toni Hopponen on Flocklerin toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Lontoossa päämajaansa pitävä Flockler ja sen tuottama alusta mahdollistavat sosiaalisen median ja toimituksellisen sisällön yhdistämisen innovatiivisiksi kokonaisuuksiksi. Flocklerin asiakkaita ovat muun muassa Expedia, Royal Mail, Penguin Books, YLE, Valio ja Paulig.

Tonin esityksessä kuulet miten yritykset hyödyntävät sosiaalisen median sisältöjä omassa liiketoiminnassaan ja miten sinunkin yrityksesi voi toteuttaa mielenkiintoisia sisältömarkkinoinnin kokonaisuuksia yhdessä sidosryhmien kanssa.

 

Mitä ottaa huomioon modernin CMS:n hankinnassa
Perttu Tolvanen, North Patrol

Flux – työyhteisön voima
Drazer Dodik, Microsoft

 

 


Lisätietoa tapahtumista

Jos sinulla herää kysymyksiä koskien SiMen tapahtumia, autamme mielellämme. Tapahtumat ovat aina pääasiassa tarkoitutettu asiakkaillemme, ja pidätämme oikeuden evätä pääsy, jos koemme että tapahtumaan ilmoittautunut henkilö ei ole sopivaa kohderyhmää.

Tapahtumissa voidaan valokuvata tai videokuvata osin myös yleisöä, joten ilmoitathan aina etukäteen jos et halua näkyä kuvissa niin järjestämme tilasta sellaisen istumapaikan.